bloc de gastronomia i maridatge d'el Petit Celler

Restaurant Ospi

Publicat el 07/08/2013 a les 9:12, per

Restaurant OspiAquesta setmana ens hem desplaçat a Sallent per visitar el Restaurant Ospi, on hem pogut gaudir, amb la companyia del nostre amic i xef Òscar Piedra, d’un local acollidor degustant una gastronomia tradicional, moderna i de qualitat.

FITXA DEL RESTAURANT:

Dades

NOM: Restaurant Ospi
ADREÇA: Estació, 4 – 08650 Sallent (Barcelona)
TELÈFON: 93.820.64.98
WEB: http://www.restaurantospi.com/
MAIL: info@restaurantospi.com
PROPIETARI O GERENT:
Òscar Piedra
TIPUS DE CUINA: De mercat  / Catalana tradicional
ANY D’INAUGURACIÓ: 2007
NOMBRE DE COMENSALS: Menú: 22 persones
Carta: 22 persones

Serveis disponibles

MENÚ INFANTIL:
MENÚ PER A CELÍACS:
MENÚ DE MIGDIA:
TERRASSA D’ESTIU: No
ACCÉS PER A MINUSVÀLIDS: Si
SERVEI DE CÀTERING:
Si

Horaris i preus

PREU MIG PER PERSONA:
Menú: 12€
Carta: 30€
HORARI:
Dilluns a dissabte de 13:00 a 16:00
Divendres i dissabte de 20:30 a 23:00

Fotos del restaurant

  • R2

    Ospi - Restaurant 2

  • R1

    Restaurant 1

Plats

  • 1

    Plat de mostra 1 - Restaurant Ospi

  • 2

    Plat de mostra 1 - Ospi


PLAT ESTRELLA O PLATS RECOMANATS:

Tapes, Mousse de foie.

MARIDATGE DEL PLAT ESTRELLA:

Amb el plat de mousse de foie, recomanem el vi blanc de Costers del Segre, Moltahonra. Un cupatge de Garnatxa Blanca i Sauvignon Blanc, fermentat i criat en botes de roure francès, el qual equilibra perfectament amb el plat estrella del Restaurant Ospi.

Moltahonra Blanc


ANECDOTARI:

Mentre degustàvem el mousse de foie, l’Òscar ens explicava una curiosa anècdota que li va succeir quan un matrimoni acompanyat d’un jove van anar a dinar al restaurant.

En finalitzar el dinar la parella li va demanar a la seva companya, la Marta, si es podrien fer una foto amb l’Òscar, ja que el jove era un seguidor de tota la seva trajectòria. Abans de fotografiar-se, el jove li explicava al xef que va seguir el dia a dia d’un concurs de cuina que ell va guanyar i, que va escoltar l’entrevista que li fan fer a la ràdio juntament amb el Nacho Blanco (subcampió del concurs i actual cuiner de la Selecció Espanyola de Futbol).

Un cop li va explicar això, l’Òscar li va comentar si li agradaria fer-se una foto també amb el Nacho. El jove va dir que sí, que li agradaria, però comentant-li que com es podria fer una foto amb el Nacho, si aquest és de Madrid. Aleshores, el xef es va acostar a la taula del costat, on hi havia una altra parella dinant fent aixecar al noi. Curiosament, aquest noi era el Nacho Blanco, que aquell dia visitava el Restaurant Ospi.

L’Òscar ens comentava que: “Recordo bé aquella anècdota, per la cara de satisfacció que va fer el jove”.

Escrit per

Deixa un comentari